Ouders

Wij gaan samen op expeditie!

Hoogbegaafd, een luxeprobleem? Nee! Hoogbegaafdheid is een schitterend TALENT! Al loopt het opgroeien met zo’n talent niet altijd van een leien dakje en kan het samenleven met je kind een uitdaging zijn. Wij gaan graag samen met jou op expeditie om ervoor te zorgen dat jij een warme en stimulerende omgeving kan creëren waarin je hoogbegaafde kind zich ten volle kan ontplooien en gelukkig kan opgroeien. 

Intake

Heb je een vermoeden van hoogbegaafdheid bij je kind? Lijkt je kind vooruit te lopen op z’n leeftijdsgenoten? Heeft je kind een grote leerhonger? Barst je kind wel eens uit, net zoals een vulkaan? Krijg je wel eens te horen dat je kind moeilijk of intens is? Kortom, zit je met vragen en wil je met ons in gesprek gaan? We luisteren graag naar je verhaal en stippelen dan samen met jou en je kind een gepaste route uit in functie van jullie noden.

Prijs: € 80
Duur: +/- 1.5u

Thema-avonden

Tijdens een thema-avond zoomen we in op één aspect van hoogbegaafdheid of ontwikkelingsvoorsprong bij kinderen. We reiken je kaders, tools en voorbeelden aan zodat je nadien zelf aan de slag kan. En uiteraard maken we ook tijd om je vragen te stellen.

Een greep uit ons aanbod:  

Hoogbegaafd, wat nu?
Ontwikkelingsvoorsprong bij peuters en kleuters
Go for grow! Op weg naar een groeimindset
Versnellen, ja of nee?

Houd onze AGENDA in de gaten voor de komende thema avonden!

Prijs: € 35 / persoon

Oudertraining

In de oudertraining dompelen we je in kleine groep onder in de wereld van hoogbegaafdheid. Tijdens verschillende sessies leren we je wat hoogbegaafdheid wel en niet is. Samenleven met een kind met hoogbegaafdheid kan erg intens zijn. Je krijgt daarom ook do’s en don’ts als ouder mee. En we zoomen in op hoogbegaafd op school en groeimindset. Met de nodige kaders, tools en taal kan je nadien zelf met je kind een positieve en bovenal boeiende weg bewandelen. 

Houd onze AGENDA in de gaten voor de volgende oudertraining. 

Verwachte lanceringsdatum: najaar 2021!


Oudercoaching

Loopt het moeizaam in de ontwikkeling van je kind? Of is je kind zó intens en weet je niet wat gedaan? Heb je nood aan onmiddellijke en persoonlijke ondersteuning als ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind? In de oudercoaching onderzoeken we samen je noden en stellen een doel voorop. Met de nodige tools en taal gaan we samen op expeditie.

Prijs: € 70 / u