Ouders

Wij gaan SAMEN op expeditie!

Hoogbegaafd, een luxeprobleem? Nee! Hoogbegaafdheid is een schitterend TALENT! Al loopt het opgroeien met zo’n talent niet altijd van een leien dakje en kan het samenleven met je kind een uitdaging zijn. Ik ga graag samen met jou op expeditie om ervoor te zorgen dat jij een warme en stimulerende omgeving kan creëren waarin je hoogbegaafde kind zich ten volle kan ontplooien en gelukkig kan opgroeien. 

Kennismakingsgesprek [gratis]

Heb je een vermoeden van (hoog)begaafdheid bij je kind? Heb je vragen bij de ontwikkeling, het schoollopen en/of de opvoeding van je (hoog)begaafde kind? Of weet je helemaal niet of je bij mij wel aan het juiste adres bent? Kortom, zit je met vragen en wil je met mij in gesprek gaan? Dan nodig ik jou graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik trek hiervoor 30 à 45 minuten tijd uit. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we samen bekijken wat precies jouw vraag of nood is en op welke manier ik jou (jullie) hierbij zou kunnen verder helpen.

LEES MEER

Ontmoet & wandel

Ontmoet andere ouders en wandel met ons mee. Neem even tijd voor jezelf en maak al wandelend in de natuur je hoofd leeg. En bovenal, ontmoet en deel je verhaal met andere ouders zodat je (h)erkenning kan vinden en geven. Wandelen is ontmoeten. Ga jij mee?

LEES MEER

Schooloverleg

Vind je het lastig om in overleg te gaan met school? Weet je niet goed wat je kan of mag vragen op school? Wil je hierin graag begeleid worden door een expert? Dat kan! Als je kind hier in begeleiding is, kan ik mijn observatiegegevens en ervaring met je kind tijdens een gesprek op school duiden en mijn expertise met school delen.

LEES MEER

 

Individuele oudercoaching

Loopt het moeizaam in de ontwikkeling van je kind? Of is je kind zó intens en weet je niet wat gedaan? Beland je al te vaak in een discussie of strijd met je kind? Ben je op zoek naar handvaten om thuis een warm en stimulerend nest te creëren waarin je kind gelukkiger kan opgroeien en z’n talent kan openbloeien. Heb je graag intensieve en persoonlijke begeleiding als ouder(s) van een (hoog)begaafd kind? Tijdens oudercoaching onderzoeken we SAMEN je noden en stellen een doel voorop. Met de nodige tools en taal gaan we samen op expeditie opdat je (terug) sterker in je schoenen staat.

LEES MEER