Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Groeitraject eerste graad schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van het eerste en tweede leerjaar (L1 & L2) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun hangmat te komen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren. Doorzetten en fouten maken horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze gelijkgestemde vrienden en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject tweede & derde graad schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede en derde graad lager onderwijs (L3 t.e.m. L6) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun hangmat te komen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren en dit binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject kleuters schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede en derde kleuterklas (K2 & K3) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren. Doorzetten en fouten maken horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze gelijkgestemde vrienden en leren ze om hun hoofd en lijf te ontspannen.

Mindset traject voor kinderen en ouders

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

Durft je kind weinig of geen uitdaging aangaan? Is je kind bang om fouten te maken? Mist je kind zelfvertrouwen om iets nieuws te proberen? Stopt je kind als hij merkt dat hij inspanningen moet leveren om beter te worden? En weet je als ouder niet hoe je je kind hierin kan begeleiden? Ontdek in dit mindset traject voor kinderen & ouders hoe overtuigingen en onze hersenen werken en leer wat nodig is om uitdagingen aan te gaan.

Groeitraject tweede graad schooljaar 22-23

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede graad lager onderwijs (L3 & L4) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit comfortzone te komen. Tijdens de schooluren krijgen ze een uitdagend aanbod binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject eerste graad schooljaar 22-23

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de eerste graad lager onderwijs (L1 & L2) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit comfortzone te komen. Tijdens de schooluren krijgen ze een uitdagend aanbod binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject derde graad schooljaar 22-23

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de derde graad lager onderwijs (L5 & L6) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun comfortzone te komen. Tijdens de schooluren krijgen ze een uitdagend aanbod binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject kleuters schooljaar 22-23

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede en derde kleuterklas (K2 & K3) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun comfortzone te komen. Tijdens de schooluren krijgen ze een uitdagend aanbod binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren. Doorzetten en fouten maken horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Je kan inschrijven via het formulier hieronder