Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Groeitraject eerste graad

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de eerste graad lager onderwijs (L1-L2) in kleine groep (max. 8 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren en fouten maken hoort daarbij. Daarnaast leren ze nieuwe vrienden kennen en ‘proeven’ ze van verschillende technieken om hun hoofd tot rust te brengen.

Groeitraject kleuters

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kleuters (4-5-6-jarigen) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren en fouten maken mag daarbij. Daarnaast leren ze nieuwe vrienden kennen en ‘proeven’ van verschillende technieken om hun hoofd tot rust te brengen.

Online infosessie groeitrajecten schooljaar 21-22

ONLINE

Ben jij ouder, leerkracht, zorgcoördinator, (onderwijs)professional… met interesse in onze groeitrajecten? WEES WELKOM! Deelname is gratis; inschrijven is nodig kan hieronder via het formulier of per mail aan tinneke@maunaloa.be. Na inschrijving ontvang je de dag zelf een zoomlink en login. 

Gratis

Groeitraject eerste graad schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van het eerste en tweede leerjaar (L1 & L2) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun hangmat te komen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren. Doorzetten en fouten maken horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze gelijkgestemde vrienden en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject tweede & derde graad schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede en derde graad lager onderwijs (L3 t.e.m. L6) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun hangmat te komen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren en dit binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject kleuters schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede en derde kleuterklas (K2 & K3) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren. Doorzetten en fouten maken horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze gelijkgestemde vrienden en leren ze om hun hoofd en lijf te ontspannen.

Je kan inschrijven via het formulier hieronder