Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Groeitraject derde graad

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de derde graad lager onderwijs (L5-L6) in kleine groep (max. 8 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun comfortzone te treden. Falen hoort daar bij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze ‘proeven’ van verschillende technieken om hun hoofd tot rust te brengen.

€440

Groeitraject tweede graad

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede graad lager onderwijs (L3-L4) in kleine groep (max. 8 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun comfortzone te treden. Falen hoort daar bij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze ‘proeven’ van verschillende technieken om hun hoofd tot rust te brengen.

€440

Webinar HOOGBEGAAFD?!

ONLINE

Wat is hoogbegaafdheid en wat is het niet? Vandaag de dag doen er nog heel wat vooroordelen over hoogbegaafdheid de ronde. Op basis van resultaten uit wetenschappelijk onderzoek, gaan we tijdens deze infosessie op zoek naar de feiten en mythes. En we reiken je tips en tricks aan om samen met jouw kind of leerling aan de slag te gaan. 

Gratis

Go for grow: Op weg naar een groei mindset

ONLINE

Tijdens deze zoom-avond voor ouders focussen we op de mindset theorie Carole Dweck. We zoeken uit wat deze theorie betekent en hoe we een groei mindset bij kinderen kunnen stimuleren.

€30

Groeitraject eerste graad

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de eerste graad lager onderwijs (L1-L2) in kleine groep (max. 8 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren en fouten maken hoort daarbij. Daarnaast leren ze nieuwe vrienden kennen en ‘proeven’ ze van verschillende technieken om hun hoofd tot rust te brengen.

€440

Groeitraject kleuters

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kleuters (4-5-6-jarigen) in kleine groep (max. 8 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren en fouten maken mag daarbij. Daarnaast leren ze nieuwe vrienden kennen en ‘proeven’ van verschillende technieken om hun hoofd tot rust te brengen.

€440

Je kan inschrijven via het formulier hieronder