Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Groeitraject eerste graad schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9Tienen,

In dit groeitraject worden kinderen van het eerste en tweede leerjaar (L1 & L2) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun hangmat te komen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren. Doorzetten en fouten maken horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze gelijkgestemde vrienden en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject tweede & derde graad schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9Tienen,

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede en derde graad lager onderwijs (L3 t.e.m. L6) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun hangmat te komen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren en dit binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Webinar HOOGBEGAAFD?!

ONLINE

Wat is hoogbegaafdheid en wat is het niet? Vandaag de dag doen er nog heel wat vooroordelen over hoogbegaafdheid de ronde. Op basis van resultaten uit wetenschappelijk onderzoek, gaan we tijdens deze infosessie op zoek naar de feiten en mythes. En we reiken je tips en tricks aan om samen met jouw kind of leerling aan de slag te gaan. 

Gratis

Groeitraject kleuters schooljaar 21-22

MAUNA LOA Houtemstraat 9Tienen,

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede en derde kleuterklas (K2 & K3) in kleine groep (max. 6 kinderen) uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Ze worden aangemoedigd om te exploreren en te experimenteren. Doorzetten en fouten maken horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze gelijkgestemde vrienden en leren ze om hun hoofd en lijf te ontspannen.

Je kan inschrijven via het formulier hieronder