OUDERCOACHING

Ik ga SAMEN met jou op expeditie!

Herken je hier iets van?

Dan ben je niet alleen! De ontwikkeling van (hoog)begaafde kinderen loopt niet altijd van een leien dakje. Hoogbegaafdheid is een schitterend talent, dat met kwetsbaarheden gepaard gaat. Als je kind en/of de omgeving onvoldoende krachtig of afgestemd zijn, dan verloopt het leren en leven moeizaam. Dit kan jou als ouder doen wankelen of twijfelen en de sfeer kan thuis allerminst prettig zijn. 

MAAR… dit hoeft niet zo te blijven! Ik ga graag SAMEN met jou op expeditie om ervoor te zorgen dat je je kind (beter) begrijpt en dat je een warme en stimulerende omgeving kan creëren waarin je (hoog)begaafde kind zich ten volle kan ontplooien en gelukkig(er) kan opgroeien. En waar jij als ouder (terug) sterker in je schoenen staat en het thuis ook voor jou prettiger vertoeven is. Is hierna alles rozengeur en maneschijn? Nee, dat kan ik je niet beloven. We gaan voor verbetering, niet voor perfectie. 

Wat leer je in dit traject? 

Het traject is individueel en dus vertrek ik van je specifieke noden. Sowieso geef ik je inzicht in hoe hoogbegaafde kinderen denken en leren en krijg je de nodige taal en (opvoedings)tools aangereikt. 

Wat zijn de voordelen van een individueel traject? 

Wat levert het jullie op? 

Zij gingen je voor en vertellen er jou graag over:

En lees HIER nog meer! 

Wanneer? 

Op afspraak

Waar? 

Ter plaatse bij MAUNA LOA – Houtemstraat 9 in Tienen OF online via zoom 

Jouw investering? 

€85 / u 

Heb je interesse? Wil je graag meer info of aanmelden? 

Dat kan via een telefoontje aan mij (0498 69 88 41) OF per mail aan tinneke@maunaloa.be. We bekijken samen wat je nu nodig hebt en er is ruimte voor al je vragen.