ONTMOET & WANDEL

Wij gaan SAMEN op wandel!

Ontmoet andere ouders en wandel met ons mee. Neem even tijd voor jezelf en maak al wandelend in de natuur je hoofd leeg. En bovenal, ontmoet en deel je verhaal met andere ouders zodat je (h)erkenning kan vinden en geven. Wandelen is ontmoeten. Ga jij mee?

Herken je dit?

Dan ben je absoluut niet alleen! Het ouderschap kan (bijzonder) pittig en intens zijn. De ontwikkeling van (hoog)begaafde kinderen loopt niet altijd van een leien dakje. Hoogbegaafdheid is een schitterend talent, dat met kwetsbaarheden & uitdagingen gepaard kan gaan. Dit kan jou als ouder doen wankelen of twijfelen en kan voor onbegrip zorgen. Of men trekt juist grote ogen omdat jij de dingen nét wat anders aanpakt.

Het is niet alleen waardevol voor hoogbegaafde kinderen om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten, maar als ouders van deze kinderen kan het ook heel verrijkend en verhelderend zijn om andere ouders te ontmoeten. En daarom: wees welkom, ontmoet en wandel mee.

 

We wandelen een 7-tal km in groep waar je al wandelend andere ouders kan ontmoeten. Je wordt uitgenodigd om je verhaal te delen en zo (h)erkenning te krijgen. En uiteraard kan je van elkaar leren, elkaar inspireren en gewoon ook samen lachen of genieten van de natuur. Bovendien werkt dit heerlijk ontspannend; wandelen in de natuur geeft rust en zuurstof aan je hoofd & je lijf. En wist je dat wandelend ontmoeten minder confronterend is, omdat je elkaar niet steeds aan hoeft te kijken en stiltes helemaal oké zijn?

 

Praktisch

Wanneer gaan we wandelen? 

Zondag 5 maart 2023 om 9u30

Waar? 

Vertrek en aankomst op Oude Diestsebaan 10 in Tienen. Parkeren kan in de straat zelf of in het Vinkenhof.

Jouw bijdrage? 

€10

 

Wil je graag mee wandelen? 

Schrijf je dan in per mail op tinneke@maunaloa.be of via het contactformulier met vermelding van de wandeldatum of -data. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging met betaalverzoek.