Kennismakingsgesprek

Ik luister graag naar je verhaal en stippel een expeditie uit!

Zit je met één van volgende vragen?

Dan ben je absoluut niet alleen! Ouderschap is op zich al een uitdaging en als de ontwikkeling van je (hoog)begaafde kind minder vlot verloopt kan dit best pittig zijn. Hoogbegaafdheid is een schitterend talent, dat met kwetsbaarheden gepaard gaat. Als je kind en/of z’n omgeving onvoldoende krachtig en afgestemd zijn, dan verloopt het samen leren en/of samen leven moeizaam. Dit kan jou doen twijfelen als ouder en veel vragen opleveren. 

MAAR… dit hoeft niet zo te blijven! Tijdens een gratis kennismakingsgesprek zetten we een eerste stap in de goede richting. 

Samen onderzoeken we jouw vraag en brengen we de noden in kaart – en dit kunnen zowel noden van jou als ouder zijn als noden van je kind. Ik stippel samen met jou een gepaste expeditie uit in functie van deze noden. (En mocht ik jou niet kunnen verder helpen, dan verwijs ik je graag door.) Na het gesprek krijg je uiteraard tijd om te beslissen. 

Wat mag je verwachten van een gratis kennismakingsgesprek? 

Wanneer & waar? 

Het kennismakingsgesprek duurt 30 à 45 minuten en is enkel op afspraak. Het gesprek verloopt online via zoom.

Heb je interesse? 

Laat het mij weten via mail aan tinneke@maunaloa.be of via het contactformulier. Ik stuur je een uitnodiging om de afspraak in te plannen.

Wil je graag weten wat ouders over MAUNA LOA vertellen? 

Lees het HIER!