GRATIS

Hieronder vind je gratis hulp, inzichten, inspiratie, tips…

Kennismakingsgesprek

Heb je een vermoeden van (hoog)begaafdheid bij je kind? Heb je vragen bij de ontwikkeling, het schoollopen en/of de opvoeding van je (hoog)begaafde kind? Of weet je helemaal niet of je bij mij wel aan het juiste adres bent? Kortom, zit je met vragen en wil je met mij in gesprek gaan? Dan nodig ik jou graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik trek hiervoor 30 à 45 minuten tijd uit. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we samen bekijken wat precies jouw vraag of nood is en op welke manier ik jou (jullie) hierbij zou kunnen verder helpen.

LEES MEER

Webinar HOOGBEGAAFD?!

Wat is hoogbegaafdheid en wat is het niet? Vandaag de dag doen er nog heel wat vooroordelen over hoogbegaafdheid de ronde. Op basis van resultaten uit wetenschappelijk onderzoek, gaan we tijdens dit webinar op zoek naar de feiten en mythes. En ik reik je tips en tricks aan om samen met jouw kind of leerling aan de slag te gaan. Interessant voor ouders & leerkrachten basisonderwijs!

LEES MEER

Inspiratiebrief

Laat jezelf inspireren en blijf op de hoogte van mijn aanbod! Schrijf je in op mijn inspiratiebrief voor ouders en/of onderwijsprofessionals.

SCHRIJF JE DIRECT IN