Kinderen

Wij gaan SAMEN op expeditie!

Hoogbegaafd, een luxeprobleem? Nee! Hoogbegaafdheid is een schitterend TALENT! Hoogbegaafde kinderen verdienen het – net zoals andere kinderen – om zich goed in hun vel te voelen en maximaal in groei te zijn. Ook zij verdienen het om thuis, bij hun vrienden en op school met de nodige zorg en warmte omringd te worden. Het is dan ook belangrijk om dit talent tijdig te signaleren en een stimulerende omgeving te creëren waarin dit talent kan groeien en bloeien. Ik ga samen met hoogbegaafde kinderen op expeditie om hun talent te laten groeien en de mogelijke uitdagingen en moeilijkheden te overwinnen.

Mindset traject voor kinderen & ouders

Durft je kind weinig of geen uitdaging aangaan? Is je kind bang om fouten te maken? Mist je kind zelfvertrouwen om iets nieuws te proberen? Stopt je kind als hij merkt dat hij inspanningen moet leveren om beter te worden? En weet je als ouder niet hoe je je kind hierin kan begeleiden? 

Ontdek in dit mindset traject voor kinderen & ouders hoe overtuigingen en onze hersenen werken en leer wat nodig is om uitdagingen aan te gaan. 

LEES MEER 

Groeitraject

Heeft je kind nood aan extra uitdaging? Verveelt je kind zich op school? Geraakt z’n leerhonger op school maar niet gestild? Is het op school te gemakkelijk en gaat het te traag? Kan je kind z’n ei onvoldoende kwijt? 

In dit groeitraject krijgt je kind in kleine groep tijdens de schooluren een extra uitdagend aanbod. Samen uitdagingen aangaan, hersenen laten kraken, leren doorzetten en fouten maken, andere (hoog)begaafde kinderen ontmoeten, en hoofd en lijf leren ontspannen zijn de belangrijkste doelstellingen die we nastreven in dit traject.

LEES MEER

Individuele kindcoaching

Loopt je kind vast in z’n ontwikkeling? Gaat het moeizaam, thuis of op school? Ontplotft de boel wel eens (of vaker) thuis? Zit je kind niet lekker in z’n vel? Of merk je dat je kind elke uitdaging uit de weg gaat? Durft de stress (erg) te stijgen bij het maken van een foutje? … 

Heb je graag onmiddellijke en persoonlijke begeleiding voor je kind? Dat kan! Eerst stellen we met z’n allen de noden vast en koppelen daaraan doelen. Met de nodige tools en taal ga ik SAMEN met je kind op expeditie opdat je kind (terug) gelukkiger wordt en in groei wordt gezet. 

LEES MEER