individuele kindercoaching

Ik ga SAMEN met je kind op expeditie!

Herken je dit?

Dan ben je absoluut niet alleen! De ontwikkeling van (hoog)begaafde kinderen loopt niet altijd van een leien dakje. Hoogbegaafdheid is een schitterend talent, dat met kwetsbaarheden gepaard gaat. Als je kind en/of de omgeving onvoldoende krachtig of afgestemd zijn, dan verloopt het leren en leven moeizaam en komt dit talent niet tot bloei. Dit heeft tot gevolg dat je kind zich niet (langer) goed in z’n vel voelt en weinig tot niet in groei is.

MAAR… dit hoeft niet zo te blijven! We gaan SAMEN op zoek naar de noden van je kind en koppelen daaraan gepaste doelen. Met de nodige begeleiding en het aanreiken van tools en taal zetten we alles in opdat je kind zich (terug) beter in z’n vel voelt en in groei wordt gezet. En is hierna alles rozengeur en maneschijn? Nee, we gaan voor verbetering, niet voor perfectie.

Wat leert je kind in dit traject?

Het traject is individueel en dus vertrek ik van de noden van je kind. Sowieso krijgt je kind taal en inzicht in leren en pakken we de specifieke kwetsbaarheden of moeilijkheden aan. En ook ouders volgen mee vanaf de zijlijn en leren de taal en tools kennen.

Wat zijn de voordelen van een individueel traject?

Wat levert het jullie op? 

Zij gingen je voor en vertellen er jou graag over:

En lees HIER nog meer! 

Wanneer? 

Op afspraak

Waar? 

MAUNA LOA – Houtemstraat 9 in Tienen

Jouw investering? 

€85 / u

Heb je interesse? Wil je graag meer info of aanmelden? 

Dat kan via een telefoontje aan mij (0498 69 88 41) OF per mail op tinneke@maunaloa.be. We bekijken samen wat je kind nu nodig heeft en er is ruimte voor al je vragen.