WEBINAR

Hoogbegaafd?!

Wat is hoogbegaafdheid en wat is het niet? Vandaag de dag doen er nog heel wat vooroordelen over hoogbegaafdheid de ronde. Hoogbegaafd, een luxeprobleem? Hoogbegaafd, garantie op succes? Op basis van resultaten uit wetenschappelijk onderzoek ga ik tijdens het webinar op zoek naar de feiten en mythes, gericht op kinderen van 3 tot 12 jaar. En ik reik je tips en tricks aan om samen met jouw kind of leerling aan de slag te gaan.

Op het einde werp ik ook een blik vooruit op MAUNA LOA: wat kan ik bieden aan (hoog)begaafde kinderen, ouders en scholen…. zodat ook deze kinderen zich goed in hun vel voelen en maximaal kunnen groeien?

Tot slot is er nog ruimte om vragen te stellen.

Ben jij ouder, leerkracht, zorgcoördinator, (onderwijs)professional… met interesse in dit boeiende topic? WEES WELKOM

De volgende editie van dit webinar gaat door op dinsdag 2 juli 2024Deelname is gratis; inschrijven is nodig en kan enkel via deze LINK.

Kan je er helaas op het geplande moment niet bij zijn, geen nood! Schrijf je vooraf in en je ontvangt nadien de replay in je mailbox.

Dit is wat een deelnemers hierover reeds vertelden:

“Tinneke neemt je met een stevige basis aan pedagogische kennis en ervaring mee op expeditie in de wereld van hoogbegaafdheid, waar ze op heldere manier een aantal belangrijke mythes doorprikt en je praktische en zeer bruikbare tips en tools meegeeft die je onmiddellijk kan toepassen, zowel op school als thuis. Een absolute aanrader!”

Het was een zeer interessante en goed onderbouwde webinar met mooi getimede interacties via tussentijdse bevragingspolls en op het einde mogelijkheid tot vragen en opmerkingen. De reeds aangereikte tools bij aanpak en omgaan met HB hebben een mooie meerwaarde zodat de luisteraar al kan voelen hoe je tewerk zal gaan in de begeleiding. Voor mij een verduidelijking en eye opener. Ook fijn dat je jezelf en je gezin nog even voorstelde zodat we voelden dat je niet alleen vanuit je opleidingsexpertise spreekt maar ook via persoonlijke ervaringen met groeitrajecten.
Bedankt om me deze opportuniteit te geven. Ik wens je nog veel succes!”