Laden Evenementen

Groeitraject eerste graad schooljaar 24-25

3 October @ 13:30 - 26 June @ 16:00
Exploreren, experimenteren, uitdagingen aangaan voor hoogbegaafde kinderen - groeitraject

In dit groeitraject voor kinderen van het eerste en tweede leerjaar krijgt je kind in kleine groep tijdens de schooluren een extra uitdagend aanbod. Samen uitdagingen aangaan, hersenen laten kraken, leren doorzetten en fouten maken, andere (hoog)begaafde kinderen ontmoeten, en hoofd en lijf leren ontspannen zijn de belangrijkste doelstellingen die we nastreven in dit traject.

Wat mag je verwachten?

  • persoonlijk intakegesprek met ouder(s)
  • 25 sessies van 2.5u in kleine groep in een veilige en stimulerende omgeving
  • 3 persoonlijke feedbackmomenten met ouder(s) op het einde van elk trimester

Wanneer?

Donderdagnamiddag van 13u30 tot 16u00, startend op 3/10/2024 (met 9 sessies in trimester 1 en 2,  en 7 sessies in trimester 3)

Waar?

MAUNA LOA – Houtemstraat 9 in Tienen

Investering?

€2160 (oftewel 3 schijven van €720)

Meer weten? 

Lees het HIER. 

En van harte welkom op mijn gratis webinar ‘Help, voor mijn kind gaat alles vanzelf!?’ op 22/4/2024 waarbij ik stilsta bij de oorzaken en de gevolgen van zomaar doorheen de basisschool te ‘vliegen’. Op het einde zoom ik in op de groeitrajecten. Inschrijven is nodig en kan via DEZE LINK

Heb je een vraag of wil je graag aanmelden? 

Met vragen kan je terecht bij mij via een telefoontje (0498 69 88 41) OF per mail op tinneke@maunaloa.be. We bekijken samen of dit traject past bij wat jullie nu nodig hebben en er is ruimte voor al je vragen. 

Aanmelden kan per mail vanaf MAANDAG 22 APRIL 2024.

Wil je graag weten wat ouders hierover vertellen? 

Mama van een 6-jarige zoon vertelt: “Tinneke is enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan, dat voelen wij maar vooral de kinderen. Donderdag is hier een hoogdag, ons zoontje kijkt altijd zo uit naar deze namiddag en komt nog enthousiaster terug thuis. Wij ontvangen wekelijks wat er op de planning staat maar dat is eigenlijk niet nodig aangezien onze spraakwaterval alles wil vertellen wat hij deed. Er worden kapstokken meegegeven waar wij geregeld een houvast aan hebben gehad als hij opgaf of niet de moed vond om door te zetten. Dit was voor ons een grote hulp om op die momenten een gesprek aan te gaan met hem. 

Tinneke beschikt over kennis en ervaring, ze beantwoordt je vragen als deze er zijn en er wordt op en duidelijk gecommuniceerd op de tussentijdse feedbackmomenten, hetgeen echt geapprecieerd wordt door ons.” 

En lees HIER meer.

Je kan inschrijven via het formulier hieronder