Laden Evenementen

Groeitraject tweede graad schooljaar 24-25

1 October @ 13:30 - 24 June @ 16:00
Groeitraject Hersenen laten kraken, hoogbegaafde kinderen

In dit groeitraject voor kinderen van het derde en vierde leerjaar krijgt je kind in kleine groep tijdens de schooluren een extra uitdagend aanbod. Samen uitdagingen aangaan, hersenen laten kraken, leren doorzetten en fouten maken, andere (hoog)begaafde kinderen ontmoeten, en hoofd en lijf leren ontspannen zijn de belangrijkste doelstellingen die we nastreven in dit traject.

Wat mag je verwachten?

  • persoonlijk intakegesprek met ouder(s)
  • 25 sessies van 2.5u in kleine groep in een veilige en stimulerende omgeving
  • 3 persoonlijke feedbackmomenten met ouder(s), op het einde van elk trimester

Wanneer? 

Dinsdagnamiddag van 13u30 tot 16u00, startend op 1/10/2024 (met 9 sessies in trimester 1 en 2, en 7 sessies in trimester 3)

Waar?

MAUNA LOA – Houtemstraat 9 in Tienen

Investering?

€2160 (of in 3 schijven van €720)

Meer weten? 

Van harte welkom op mijn gratis webinar ‘Help, voor mijn kind gaat alles vanzelf!?’ op 22/4/2024 waarbij ik stilsta bij de oorzaken en de gevolgen van zomaar doorheen de basisschool te ‘vliegen’. Op het einde zoom ik in op de groeitrajecten. Inschrijven is nodig en kan via DEZE LINK.

Heb je een vraag of wil je graag aanmelden? 

Met vragen kan je terecht bij mij via een telefoontje (0498 69 88 41) OF per mail op tinneke@maunaloa.be. We bekijken samen of dit traject past bij wat jullie nu nodig hebben en er is ruimte voor al je vragen. 

Aanmelden kan per mail vanaf MAANDAG 22 APRIL 2024.

Wil je graag weten wat ouders hierover vertellen?  

Ouders van een 8-jarige zoon vertellen: “Vervolgens zijn we met onze zoon een groeitraject bij Tinneke gestart.We hebben sindsdien nog geen seconde spijt gehad van die beslissing. We merken aan onze zoon dat hij minder snel in de paniekzone geraakt bij allerhande situaties. Hij gaat ook altijd supergraag naar Tinneke… hij voelt dat Tinneke naar hem luistert, hem begrijpt en tegelijkertijd ook triggert / uitdaagt. Hetgeen perfect is wat hij nodig heeft, als afwisseling met (of tegengewicht voor) de dagen op school.”

En lees HIER meer.

Je kan inschrijven via het formulier hieronder