Laden Evenementen

Voor veel (hoog)begaafde kinderen gaat (bijna) alles vanzelf. Leuk, toch? Nee, dit is niet oké! Kinderen krijgen hierdoor géén oefenkansen om met uitdagingen om te gaan. De hamvraag van dit webinar – speciaal voor ouders – is: hoe komt het dat (bijna) alles vanzelf gaat en wat kan je daaraan doen?

Hoe komt het dat (hoog)begaafde kinderen op het eerste zicht probleemloos doorheen de basisschool ‘fietsen’? Klinkt heel leuk, maar dat heeft absoluut een keerzijde! Dit heeft een heleboel – niet te onderschatten – gevolgen: geen uitdagingen durven aangaan, niet leren doorzetten, niet leren omgaan met fouten maken, niet leren gefocust te werken,… Tijdens dit webinar zoom ik in op de oorzaken en de gevolgen. En vooral: hoe kunnen we deze kinderen dan écht tot leren brengen?

Op het einde van dit webinar zoom ik in op de groeitrajecten, die een antwoord bieden op kinderen die (te) weinig tot leren komen.

Deelname is gratis; inschrijven is nodig en kan enkel via deze LINK

Kan je er helaas op het geplande moment niet bij zijn, geen nood! Schrijf je in en je kan tot 7 dagen na het webinar de opname herbekijken. 

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een mailtje op tinneke@maunaloa.be

Je kan inschrijven via het formulier hieronder