Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag
Nu bezig

Groeitraject derde graad schooljaar 23-24

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de derde graad lager onderwijs (L5 & L6) in kleine groep uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit hun comfortzone te komen. Tijdens de schooluren krijgen ze een uitdagend aanbod binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Groeitraject tweede graad schooljaar 23-24

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de tweede graad lager onderwijs (L3 & L4) in kleine groep uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit comfortzone te komen. Tijdens de schooluren krijgen ze een uitdagend aanbod binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Mindset traject voor kinderen en ouders

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

Durft je kind weinig of geen uitdaging aangaan? Is je kind bang om fouten te maken? Mist je kind zelfvertrouwen om iets nieuws te proberen? Stopt je kind als ie merkt dat ie inspanningen moet leveren om beter te worden? En weet je als ouder niet hoe je je kind hierin kan begeleiden? Ontdek in dit mindset traject voor kinderen & ouders hoe overtuigingen en onze hersenen werken en leer wat nodig is om uitdagingen aan te gaan.

€695

Groeitraject eerste graad schooljaar 23-24

MAUNA LOA Houtemstraat 9, Tienen

In dit groeitraject worden kinderen van de eerste graad lager onderwijs (L1 & L2) in kleine groep uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en uit comfortzone te komen. Tijdens de schooluren krijgen ze een uitdagend aanbod binnen diverse ontwikkelingsdomeinen. Doorzetten, fouten maken, hulp vragen, geconcentreerd werken... horen daarbij. Daarnaast ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken en leren ze hun hoofd en lijf ontspannen.

Je kan inschrijven via het formulier hieronder